základní část, 20. kolo
23.01.2022 16:45 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Sparta dostala doma od Utrechtu tři branky

Spartě se letošní ročník zatím hrubě nedaří a osidluje příčky související se sestupem. K tomu má ještě blíž poté, co v tomto kole naprosto nezvládla utkání s Utrechtem. Hosté totiž Rotterdam vyloupili a nasázeli soupeři tři branky.

Sparta bojuje o záchranu, ale dnes to na boj jako takový opravdu nevypadalo. Utrecht od začátku ovládal tempo hry i směr, jakým se bude ubírat. Hrálo se na jednu bránu, na tu domácí. Nejprve ve velké šanci neuspěl Douvikas, který hlavou poslal míč těsně vedle tyče. Stejný hráč si ale o chvíli později přeci jen napravil reputaci i chuť. Po skvělé přihrávce do vápna se ocitl sám před brankářem a to už si dokázal poradit.

Jinak toho první půle zas tam moc nenabídla. Šancí i vzruchu pomálu. Druhý poločas už byl ale o poznání lepší. A Utrechtu se povedl především start do něj. Po pouhých dvou minutách vymyslel Boussaid skvělou nahrávku do běhu na Mimouna Mahiho a ten přesnou ranou zvýšil vedení hostí na 2:0 - brankář Tim Coremans byl bez šance.

Domácí se sice nevzdali a třeba hned následující šance Younese Namliho neměl daleko k tomu, aby překonal brankáře De Keijzera.

Dát gól se ale naopak povedlo znovu Utrechtu. Patnáct minut před koncem hosté roztavili jakékoli domácí vyhlídky na body, když perfektní centr nasměroval hlavou do sítě Sander van de Streek. V závěru samém mohl ještě Ramselaar zvýšit na 4:0, jenže nestřílel úplně přesně.

Autor: Ondřej Pražák / livesport.cz, goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele