základní část, 9. kolo
17.10.2021 14:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Sparta doma remizovala s Groningenem, obě branky padly do přestávky

Po dvou porážkách se zadařilo Spartě alespoň remizovat, doma se jí totiž povedlo odpovědět na úvodní trefu Cyrila Ngongeho, a to zásluhou Bryana Smeetse. Oba celky tak i nadále již delší dobu čekají na své další vítězství v Eredivisie, domácí konkrétně protáhli svou odmlku od tohoto úspěchu na pět kol v řadě a hosté dokonce na osm.

O všem podstatném se rozhodlo již v prvním poločase. Nejprve se radoval ze vstřelené branky Groningen, a to zásluhou Ngongeho, který zužitkoval střelou z první přihrávku z levé strany od El Hankouriho. Brankář Okoye zkrátka reagoval na tohle zakončení o něco později, než by bylo zapotřebí, a tak mu meruna propadla pod rukavicí. Sparta se každopádně nenechala zahanbit a rychle vyrovnávala, Smeets totiž usměrnil míč levačkou přesně na bližší tyčku, přičemž gólman Leeuwenburgh se po něm pouze marně ohlédl.

Po obrátce se již skóre neměnilo, blíže k vítězství nicméně měla zřejmě přece jenom o něco nebezpečnější Sparta, jenomže Heylen v 54. minutě a jeho spoluhráč Emegha v závěru duelu svoje šance prostě nepřetavili v kýžený přesný zásah.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele