základní část, 8. kolo
02.10.2021 18:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Waalwijk stačil po změně stran vyrovnat, doma remizoval s Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles vyšla lépe první půle, tu se jim podařilo ovládnout díky přesnému zásahu Iňiga Córdoby, nicméně Waalwijk po obrátce stačil vydolovat z tohoto utkání alespoň plichtu, jelikož z penalty upravil finální skóre Alexander Büttner. Suma sumárum oba celky tenhle výsledek musely brát jako logické vyústění dění na hrací ploše, které bylo vesměs vyrovnané.

V 15. minutě se dočkal celek z Deventeru průběžného vedení, a mohl tak hodnotit vstup do tohoto měření sil bezpochyby pozitivně. Oratmangoen přes bránícího Gaariho poslal centr na hranici brankového území, kde našel sbíhajícího si spoluhráče Iňiga Córdobu, a ten z blízkosti bez větších obtíží přelstil brankáře Vaessena. Ve 40. minutě se snažil Waalwijk odpovědět na nepříjemné inkasování, avšak Odgaard, sice z dobrého postavení, ale natěsno bráněn stoperem Idzesem, nakonec zacílil jen do zámezí.

Domácí utkání zremizovali až po přestávce, konkrétně v 60. minutě, penaltu totiž zužitkoval zkušeně do protipohybu brankáře Hahna zvolený exekutor Büttner. Rozhodčí Blank nařizoval pokutový kop v neprospěch hostů, poněvadž střelu Bakariho ve vlastní šestnáctce zablokoval rukou stoper Kramer.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele