základní část, 20. kolo
23.01.2022 20:00 CET
2 : 1
(2:0)

Reportáž

Waalwijk díky skvělému úvodu porazil Fortunu Sittard

Waalwijk si doma připsal do tabulky další tři cenné body, které ho chrání před pádem do propasti. Tentokrát mu skvěle vyšel úvod utkání, v němž za dvacet minut vstřelil Fortuně obě své branky.

Waalwijk vstoupil do utkání naprosto fenomenálně, lepší start si nemohl přát. Prosadil se totiž už po pouhých dvou minutách hry! Domácím pomohl hodně šťastný odraz míče, k němuž se dostal zkušený obránce Juriën Gaari a doťukl míč pohodlně do prázdné brány - 1:0.

Fortuna sice možná pomýšlela na odvážný výpad, ale místo toho sama inkasovala. Ve 20. minutě Finn Stokkers krásnou nahrávkou vylepšil akci domácích a našel díky ní Michiela Kramera. Ten má solidní formu a dnes to dokázal skvělým a elegantním lobem přehodit vybíhajícího brankáře Verripse. Sudí se sice ještě šel podívat na video, ale VAR mu poradil, že by měl gól uznat - 2:0.

Všechno ale z pohledu domácího celku nebylo jen růžové. Po hodině hry totiž Vaessen fauloval ve vápnu a sudí okamžitě ukázal na značku pokutového kopu. Míče se chopil Mats Seuntjens a nemýlil se.

Stejný hráč se o pár minut později pokoušel o vysunutí spoluhráče Duarteho, jenže proti jeho zakončení rázně zakročil obránce Van den Buijs, který ho nenechal vypálit a srazil míč na roh. Z něj už hosté udeřit nedokázali a odnesli si další porážku.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, livesport.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele