základní část, 8. kolo
02.10.2021 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Rozhodla vlastní branka van Polena, Zwolle doma podlehlo Heerenveenu

Zwolle prohrálo v Eredivisie již v sedmém utkání z osmi, doma totiž nestačilo na Heerenveen, který na hrací ploše nepůsobil zásadně lepším dojmem, přesto však zaznamenal alespoň jeden přesný zásah na rozdíl od svého soupeře. Ten inkasoval jedinou branku v průběhu druhého poločasu, vlastence si na své konto připisoval Bram van Polen.

Oba mančafty se snažily v prvním dějství skórovat, rozhodně ano. Zwolle přitom působilo přece o něco nebezpečněji, jenže v koncovce se mu prostě nedařilo. Třeba Tedič mohl ve 22. minutě ve skluzu zacílit, nicméně mířil pouze vedle brány, ve 31. minutě ze slušného postavení pálil i jeho spoluhráč Redan, avšak využít ku prospěchu svého týmu ho nedokázal. Ve 35. minutě mohla naopak udeřit rovněž Srdíčka, van Beek solidně hlavičkoval, avšak gólman Lamprou dokázal zasáhnout.

Až 63. minuta nakonec rozsekla tenhle duel, v němž si PEC porážku vážně úplně tak nezasloužil. Musaba těsně po svém střídání uvolnil u brankové čáry van Ewijka, ten adresoval přihrávku okamžitě na bližší tyčku, odkud poté stoper van Polen nasměroval merunu svou tečí nešťastně do vlastní sítě. Heerenveen pak těsný náskok ubránil, je pravda, že jako by právě tenhle moment dostal domácí do pořádné nepohody, z níž cestu ven nenašli.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele