základní část, 21. kolo
05.02.2022 20:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Zwolle plichtilo s Nijmegenem, oba góly padly do přestávky

Zwolle po dvou ligových vítězstvích v řadě opětovně bodovalo, tentokráte bralo ze souboje s Nijmegenem plichtu. Vše podstatné nabídl už první poločas, nepočítáme-li tedy červenou kartu z druhého dějství, která každopádně žádný vliv na konečný výsledek neměla. NEC si naopak alespoň částečně napravilo reputaci po výprasku od favorizovaného Feyenoordu.

Obě branky tohoto střetnutí padly v rozmezí pouhé minuty a od té chvíle se pak oba celky k žádnému přesnému zásahu nedostaly. Nejprve udeřil gólově Nijmegen, a to díky Bruijnovi, jemuž míč do vápna přihrál Tavsan, bránící van den Belt míč nedokázal odvrátit do bezpečí, takže jeho protivník měl poměrně snadnou cestu, jak překonat gólmana Lamproua.

Zwolle ovšem zareagovalo záhy. Saymak ještě z blízkosti na brankáře Branderhorsta z tutové pozice nevyzrál, balón se k němu nicméně odrazil zpátky, předložil ho poté Redanovi, jenž už pohodlně zacílil. V 60. minutě mohl skórovat znovu Bruijn, perfektně se ale proti němu činil Lamprou. V 69. minutě byl vyloučený za svůj nevybíravý zákrok Voet, který sestřelil k zemi Tavsana, jinak PEC na hřišti vážně nijak nezářilo, a tak duel dospěl do vlastně logické remízy.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele