základní část, 19. kolo
15.01.2022 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nijmegen proti Heraclesu neskóroval a remizoval s ním 0:0

Nijmegen nedokázal potvrdit úlohu mírného favorita proti trápícímu se Heraclesu a v úvodním zápase nového roku se s ním rozešel smírně po bezbrankové remíze. V tuto chvíli tak nenavázal na předchozí tři vítězství a v tabulce mu momentálně patří deváté místo se ziskem šestadvaceti bodů. Hosté nyní neprohráli třikrát za sebou a jejich forma jde lehce nahoru, s devatenácti body se prozatím posunuli na dvanáctou příčku.

Toto sobotní utkání neprobíhalo zrovna v ofenzivním duchu a za celých devadesát minut byly k vidění jen tři střely mezi tři tyče, z tohoto pohledu je tak nerozhodný výsledek naprosto zasloužený. Hosté se mohli dostat z ničeho nic do vedení již po necelých čtyřech odehraných minutách, avšak přízemní střela Schoofse proletěla o decimetry vedle pravé konstrukce. Nijmegen se poprvé ozval až zhruba deset minut před poločasovou přestávkou.

Po dlouhém pasu na levou stranu předvedl vynikající individuální akci Tavşan a nakonec se dostal k zakončení z dvanácti metrů, jenomže jeho skákavý pokus proletěl těsně vedle vzdálenější tyče. Ve 43. minutě zahrozil stejný hráč podruhé, jelikož se zjevil za obranou protivníka a utíkal vstříc domácí brance, ovšem z deseti metrů nakonec zamířil o kousek nad břevno.

Mírný favorit měl lehce navrch také po změně stran a blízko ke vstřelení rozhodující trefy byl přesně po odehrané hodině, ale křižná rána Mattssona po otočce minula protější tyč zhruba o metr. Ve zbývajícím průběhu se zrodily už jen propagační střely z dlouhé distance a výsledek se tedy nezměnil.

Autor: Viktor Sandev / livesport.cz, soccerway.com, youtube.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele