základní část, 8. kolo
02.10.2021 20:00 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

Willem II přišel o solidní šňůru bez prohry, v samém závěru Heracles strhl výhru na svou stranu

Willem II na půdě Heraclesu přišel o svou úctyhodnou sérii šesti zápasů bez porážky. Za tohle období přitom z možných osmnácti bodů urval hned šestnáct, naposledy skolil doma i slavný PSV. A ačkoli v tomhle utkání dokázal reagovat na dvě inkasování a vyrovnal, ve finále mu pokazil radost ze zisku alespoň jednoho bodu v samém závěru střetnutí Ismail Azzaoui.

Domácí byli v prvním poločase nebezpečnějším celkem, až z jeho závěru se však dočkali své kýžené a chtěné odměny. Nejprve v 6. minutě neuspěl ve své šanci Sierhuis, jehož hlavička skončila na rukavicích gólmana Wellenreuthera, následně se nezdařilo skórovat ani jeho spoluhráči Burgzorgovi v 10. minutě, který z blízkosti trefil nastavenou nohu Wellenreuthera.

Ve 39. minutě nakonec Heracles vybojoval penaltu, kterou pak proměnil Vloet přesnou střelou k tyči, ačkoli Wellenreuther směr jeho zakončení vystihl, jelikož bránící Jenssen ve vlastní šestnáctce srazil ve skluzu podnikajícího Sierhuise na zem. Krátce po obrátce se celek z Almela dopracoval již ke dvougólovému vedení, to když důrazný Burgzorg nezazmatkoval sám před soupeřovým mužem v rukavicích, obehrál ho snadnou kličkou a zacílil do prázdné brány.

Willem II každopádně svoje zbraně nesložil ani za tohoto nepříznivého skóre a udělal moc dobře. V 66. minutě snižoval stav Köhlert, jehož pokus ze střední vzdálenosti tečoval nešťastně do vlastní sítě k bližší tyčce stoper Rente. A v 77. minutě si za pokutovým územím narovnal balón na svou pravačku střídající Svensson, který využil narážečky svého kolegy z e střídačky Kampetsise, a nasměroval ho do spodního rohu branky.

Nakonec si ovšem vzal poslední slovo jiný náhradník, a to ten z lavičky Heraclesu, konkrétně Azzaoui, jenž se ve čtvrté minutě nastavení propracoval k dorážce a z blízkosti zamířil nechytatelně pod břevno.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele