základní část, 26. kolo
13.03.2022 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Prázdno v Almelu: Bez gólů, bez šancí. Heracles doma plichtil s Vitesse

Duel mezi Heraclesem a Vitesse nemohl vyústit prakticky v nic jiného než v remízu. Pramálo šancí, chyběly zajímavé momenty, televizní kamery se během výroby přenosu mnohdy spíše zajímaly o dění na tribunách, třeba čím a jak se diváci dokážou občerstvit. A není se čemu divit, tohle utkání nepatřilo mezi ty, jež by fotbalového fanouška tvrdě upevnilo do sedaček.

Oba týmy chtěly být v úvodu aktivní, aby se však dostávaly pravidelně do nějakých větších možností, k takové skutečnosti jim chybělo poměrně dost dovedností. Ve 21. minutě se snažil změnit bezgólový stav Basaçikoglu, pravačkou z voleje ovšem vypálil tak mizerně, že jeho střela se do hostující branky vážně vejít nemohla. Ve 45. minutě podnikl slušný výpad podél brankové čáry jeho spoluhráč de la Torre, jenž předložil míč Laursenovi, jenže ani on nemohl se svým zakončením ohrozit brankáře Schuberta, protože balón mu na kopačku vůbec nesedl.

Druhé dějství se neslo vlastně v podobném duchu jako to první. Obě mužstva v ofenzIvě nijak nezářila, ani jedno z nich nemělo případnému vítězství blízko. V 88. minutě se o vstřelený gól snažil Heracles, po pobídce Hanssona už už napřahoval Armenteros, ovšem zavčasu skluzem zastavil tuhle akci bránící Rasmussen. V závěru klání se pak Vitesse pokoušelo strhnout zisk tří bodů na svou stranu, nicméně Huisman pravačkou výrazněji gólmana Buckera nepřekvapil.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com, espn.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele