základní část, 20. kolo
23.01.2022 14:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Heracles si rozdělil body s tabulkovým sousedem z Deventeru

Nepříliš zajímavé a atraktivní utkání dvou sousedů v tabulce nabídlo jen dvě uznané branky a vlastně moc nepomohlo ani jednomu z nich. Heracles šel sice poměrně brzy do vedení, ale o něj patnáct minut před koncem přišel.

Eagles vstoupili do utkání trochu aktivněji a jako první musel do práce domácí brankář Janis Blaswich. Rychlou kombinační hru zakončil tvrdou přízemní střelou Isac Lidberg a Blaswich se pořádně zapotil, když ukazoval parádní zákrok. První gól ale padl na opačné straně. Ve 32. minutě si mladý útočník Kaj Sierhuis naběhl na přihrávku a tvrdou ranou zamířil do levé šibenice!

V jinak posmutnělém a pomalém tempu byla jedinou radostí hostí rychlá akce ze 73. minuty. Tehdy se Isac Lidberg odvázal od obránce a poradil si kličkou i s brankářem Janisem Blaswichem v situaci jeden na jednoho. Na chvíli pak zkoprněl, protože sudí nejprve pískal ofsajd. Poté, co si situaci přehrál na videu, ale názor změnil a gól uznal. Do konce utkání jsme se už zajímavější šance nedočkali.

Autor: Ondřej Pražák / livesport.cz, goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele