základní část, 13. kolo
20.11.2021 21:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Fortuna prohrála potřetí v řadě, venku nestačila na Heracles

I bez svého nejlepšího střelce Raie Vloeta, který nedávno utrpěl vážnou dopravní nehodu, při níž údajně zemřel čtyřletý chlapec, si Heracles poradil v duelu s Fortunou a odpoutal se přece o něco dále od sestupového pásma. Hosté v Eredivisie padli potřetí za sebou, nynější výsledek je jednoduše nemohl vymanit z předposlední příčky, kterou okupují s devíti získanými body.

Celek ze Sittardu vstoupil do tohoto střetnutí poměrně zostra, už ve 2. minutě se ocitl v tutové pozici Seuntjens, jenže pravačkou trestuhodně bránu přestřelil. Naopak v 6. minutě jeho soupeř zužitkoval hned první příležitost. Sierra zleva přihrál míč do středu pole, odtud se povedlo vypálit po zemi jeho spoluhráči Azzaouimu, jenž svůj pokus cílil přesně na bližší tyč.

Nicméně Fortuna zareagovala na inkasování velmi záhy. V 9. minutě Rienstra poslal dlouhou přihrávku podél levé strany, domácí brankář Blaswich se rozhodl vyběhnout daleko ze svého prostoru branky a tohoto faktu využil Flemming, který balón nasměroval za brankovou čáru. Ten se sice několik vteřin jaksi šoural, ani vracející se obránce Roosken ho ale pryč neodkopl.

I když Fortunezen mohli v první půli skórovat zásluhou Noslina, a to hned ve dvou případech, efektivně si počínal klub z Almela. Ten ve 30. minutě opětovně udeřil Azzaouim, jenž zamířil nekompromisně pod břevno. Výhru pak Heracles pečetil v 67. minutě, Sierhuis se jal exekuce přímého volného kopu, obstřelil zeď a gólmana Van Osche parádním zakončením překonal.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele