základní část, 5. kolo
19.09.2021 12:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Zwolle prohrálo popáté v řadě, střídající Botos přisoudil Go Ahead Eagles finální výhru

Svého druhého vítězství v této sezóně se dočkal nováček Eredivisie. Go Ahead Eagles se zdařilo doma v prestižním IJsselderby nejtěsnějším možným způsobem skolit Zwolle, které tak jenom potvrdilo, že se i nadále hodně trápí. Poté, co domácí dostal do vedení v 77. minutě Giannis-Fivos Botos, na nepříznivý stav nedokázalo žádnými dostupnými prostředky reagovat, a padlo tak popáté za sebou.

Domácí si v průběhu prvního dějství vytvořili dvě slušné možnosti, kýženého vstřeleného gólu se každopádně do přestávky ještě nedočkali. Ve 29. minutě Lucassen přiklepával balón na Berdena, který se ocitl v moc dobré pozici, avšak gólman Lamprou proti němu včas vystartoval a vychytat ho. Ve 34. minutě Berden připravil naopak parádní příležitost pro spoluhráče Cardonu, ani on ovšem na pozorného Lamproua nevyzrál.

Zwolle vlastně poprvé zásadněji zahrozilo až v 61. minutě, z velmi nebezpečného postavení hlavičkoval naskakující Redan, nicméně svůj pokus nasměroval pouze vedle brány. Až třináct minut před koncem duelu tedy přišla na řadu první a také jediná změna skóre. Go Ahead Eagles rozradostnil střídající Botos, jenž zamířil přesně na bližší tyčku po přihrávce nablízko od Deijla.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele