základní část, 2. kolo
22.08.2021 14:30 CET
2 : 0
(0:0)
Stadión:
De Kuip, Rotterdam

Reportáž

Feyenoord nezaváhal a s Eagles vyhrál 2:0

Feyenoord Rotterdam potvrdil výbornou formu z úvodu sezony a také nováčka Go Ahead Eagles porazil vyšším než jednobrankovým rozdílem. Svěřenci Jaapa Stama se sice prosadili až po hodině hry, ale stálo to za to. Střelcem obou branek se stal Bryan Linssen.

Na stadionu De Kuip to měla být jednoznačná záležitost. Feyenoord z kraje sezony válí a nováček neměl představovat vážnou hrozbu. První poločas ale nabídl bezbrankovou partii. Pro Feyenoord začalo utkání poněkud smolně, protože už po osmi minutách odkulhal ze hřiště Senesi. Domácí měli převahu, ale Eagles bránili zodpovědně a svého hostitele pustili do šance až po půlhodině hry. Burgerovu hlavičku vyrazil na další rohový kop Hahn. Místy až drtivá územní převaha ke gólu nevedla - zatím.

I druhý poločas byl v režii Feyenoordu a v 54. minutě vytasil další pozorný zákrok Hahn, tentokrát po střele Tila. Rotterdamští stupňovali tlak a po hodině to přišlo. Sinisterrův pokus sice gólem neskončil, ale dorážka Bryana Linssena už ano.

Každopádně Go Ahead Eagles zůstávalo na dostřel a stačila jediná branka a mohla vzniknout senzace. Feyenoord si ale počínal zkušeně a v závěrečných minutách přidal pojistku. Bryan Linssen se zpoza vápna opřel do balonu a Hahn byl na jeho pokus krátký. Linssen mohl ještě v nastavení zkompletovat hattrick, jenomže hlavičkoval do tyče.

Autor: Ondřej Linhart / livesport.cz, whooscored.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Advocaat už nie je trénerom Feyenoordu, už dlho bolo avizované, že po skončení predchádzajúcej sezóny skončí. Nahradil ho Arne Slot.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele