základní část, 16. kolo
11.12.2021 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Utrecht nenaplnil papírové předpoklady a s Go Ahead pouze remizoval

Utrecht pokračoval v současném trápení i proti nováčkovi Go Ahead a po minulém debaklu v Eindhovenu s místním PSV (1:4) se tentokráte nedokázal gólově prosadit, proto remizoval se svým sobotním protivníkem v bezbrankovém poměru. FC tak v předchozích pěti duelech zvítězilo pouze jednou a nejlepší trojice mu stále uniká, v tabulce se nachází na čtvrté pozici se sedmadvaceti body a k tomu se na něj ostatní konkurenti postupně dotahují.

Hosté v minulém kole neudrželi vedení proti Twente (1:2), nyní ale získali nesmírně cenný bod a patří jim solidní desátá pozice s jednadvaceti body. Domácí měli častěji míč ve svém držení a vyprodukovali i více pokusů, ovšem ani jedna z osmi střel směřujících přímo na branku neskončila v síti. Svěřenci trenéra Reného Hakeho si příliš vyložených možností nevypracovali a brankáře Hahna spíše ohrožovali ze střední vzdálenosti.

Do vedení se mohli dostat krátce po odehrané půlhodině, jelikož z hranice pokutového území napřáhl Timber a mířil do levého spodního růžku, ovšem Hahn předvedl vynikající zákrok a balón odvrátil na rohový kop. Poté se obrázek hry příliš neměnil, Utrecht si až do závěrečného hvizdu vytvořil jen jednu gólovou příležitost.

V 69. minutě se do ní dostal Hidde ter Avest po rohovém kopu, nicméně hostující strážce se i v tomto případě vytáhl proti jeho hlavičce se skvělým zásahem. Domácí celek narazí v příštím kole na šestnáctou Fortunu a rozhodně si bude chtít spravit chuť, Go Ahead se střetne v nováčkovském souboji s Nijmegenem.

Autor: Viktor Sandev / livesport.cz, soccerway.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele