základní část, 9. kolo
17.10.2021 16:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Twente se rozešlo s Willemem II smírně, oba týmy dohrávaly klání v oslabení

Dvě červené karty, dvě branky, finální remíza. Jako by si Twente ani Willem II v tomto měření sil nemohly nic vyčítat. Zatímco domácí celek tak protáhl svou sérii neporazitelnosti na šesté utkání v řadě, hosté alespoň částečně napravili svou minulou porážku na půdě Heraclesu.

Twente si na vstup do duelu nemohlo rozhodně stěžovat, v 6. minutě ho totiž poslal do vedení Limnios, který využil mizerné rozehrávky bránícího Nunnelyho. Ten totiž míč svému soupeři namazal na kopačky, a následná střela skončila u vzdálenější tyčky. Willem II každopádně ve 24. minutě vyrovnal stav, konkrétně Nunnely napravil svou předchozí hrubici a po dlouhém pasu Svenssona a teči od Wriedta překonal gólmana Unnerstalla.

Další změna skóre do konce střetnutí již na řadu nepřišla, zato padly dvě červené karty na obou stranách. Tu první inkasoval v nastavení prvního dějství domácí záložník Zerrouki, jenž neudržel nervy na uzdě, po jednom z verdiktů rozhodčího Kamphuise obdržel druhou žlutou za zahození meruny na znamení protestu, a protože už jednu uviděl ve 33. minutě, pakoval se předčasně ze hřiště.

Ani hosté ovšem zápas nedohráli v jedenácti mužích na hřišti, protože v 76. minutě povalil Köhn útočícího van Wolfswinkela, a jelikož, stejně jako Zerrouki, byl už jednou napomínán ve 33. minutě, druhá žlutá karta vyústila v Němcovo vyloučení.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele