základní část, 13. kolo
25.11.2017 18:30 CET
3 : 3
(1:0)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - Willem II 3:3

Důležitý souboj o záchranu nakonec svého vítěze neměl, ovšem diváci ve Venlu se dočkali nesmírně zajímavého průběhu. Na stánku De Koel padlo hned šest gólů a oba celky se tedy rozdělily po bodu po výsledku 3:3. Zápas se přitom lépe vyvíjel pro VVV, které vedlo 2:0 a 3:1, jenomže hrdinou sobotního utkání se přeci jen stal hostující Bartholomew Ogbeche. Nigerijský útočník totiž vsítil hattrick a vyrovnávací trefu zaznamenal až v nastaveném čase.

Tilburg nedokázal v lize zvítězit již počtvrté za sebou, série Venla bez bodového zisku se natáhla na šest duelů v řadě. Domácí mají na kontě patnáct bodů a jsou dvanácti, zatímco hostům patří patnáctá příčka s jedenácti body. VVV vstoupil do zápasu nesmírně aktivně a po sedmi minutách hry mohl jít do vedení. Po pasu z pravé strany hlavičkoval nebezpečně Seuntjens a brankář Branderhorst dokázal balón brilantně odvrátit na rohový kop.

Po jeho zahrání se domácí přeci jen mohli radovat z vedoucí trefy. Clint Leemans po rohu nakrátko uvolnil Vita van Crooije a ten levačkou vypálil z dobrých pětadvaceti metrů, balón zapadl přesně ke vzdálenější tyči. Zhruba deset minut před přestávkou se musel vyznamenat gólman Unnerstall po hlavičce z hranice brankového území, ve 39. minutě střílel velmi tvrdě z deseti metrů van Crooij a Branderhorst skvostně vyrážel nad svou branku.

Druhý gól padl čtyři minuty po přestávce. Van Crooij vrátil balón hlavou před branku a tam si ho zpracoval Damian van Bruggen, jenž z pěti metrů zblízka propálil Branderhorsta. Po hodině hry dal Willemu naději Ogbeche, když se ze čtrnácti metrů opřel do míče z voleje a obstřelil zkorpnělého Unnerstalla - 2:1. Za dalších deset minut znovu vedlo Venlo o dvě trefy, k pokutovému kopu se postavil Leemans.

Ten byl nařízen po nedovoleném zákroku El Hankouriho, Leemans pak chladnokrevně zavěsil k pravé konstrukci do protipohybu Branderhorsta. Závěrečná dvacetiminutovka patřila Ogbechemu. Třiatřicetiletý forvard nejprve snížil na 2:3 v 74. minutě, kdy po přímém volném kopu van der Lindena hlavičkoval ze šesti metrů k pravé tyči. Ve druhé nastavené minutě pak využil zpětné nahrávky od Azzaouiho a z první snadno rozvlnil síť, kromě hattricku tak zařídil pro svůj klub nesmírně cenný bod.

Autor: Viktor Sandev / vvv-venlo.nl, willem-ii.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele