základní část, 25. kolo
28.02.2016 12:30 CET
0 : 5
(0:2)

Reportáž

Heracles Almelo - Roda JC 0:5

Fotbalisté Heracles po dvou porážkách v řadě za sebou se silným Alkmaarem a Twente nezvládli ani následný domácí duel se zachraňující se Rodou a utrpěli obrovský debakl 0:5. Domácí celek má na kontě osmatřicet bodů a nachází se na páté pozici, ovšem zezadu se na něj začíná dotahovat mnoho konkurentů. Kerkrade naopak dokázalo po pěti duelech v řadě zvítězit a v tabulce je na čtrnácté pozici s osmadvaceti body.

Hosté tlačili od samého začátku a poprvé zahrozili po necelé čtvrthodině hry, kdy se po dobrém přistrčení od Rydella Poepona dostal ke střele z hranice pokutového území van Hyfte a zamířil přímo do náruče brankáře Castra. Přesně v polovině úvodního dějství po secvičené akci a přihrávce od Buijse vypálil z pětadvaceti metrů Poepon a napálil břevno, od kterého se míč odrazil za domácí branku. Roda se dostala do zaslouženého vedení ve 28. minutě.

Na pravém křídle to skvěle udělal Peterson, který po pravém křídle pronikl do šestnáctky soupeře a předložil míč před branku, kde ho ve skluzu dopravil do sítě Georgij Žukov. Almelo mohlo vyrovnat necelých pět minut před přestávkou, kdy Diarri kroutil balón ke vzdálenější tyči, avšak gólman van Leer ho dokázal konečky prstů vytěsnit na rohový kop. Roda zvýšila své vedení ve 43. minutě, kdy se dokázal prosadit Mike van Duinen.

Po přihrávce Petersona z levé strany vypálil z ostrého úhlu a k překvapení všech přítomných uklidil míč pod horní tyčku. V poslední minutě první půle spálilo obrovskou možnost Heracles, když te Wierik nejprve napálil z deseti metrů tyčku a dorážející García zblízka nepropálil van Leera. Hosté definitivně odrazili nápor soupeře ve 49. minutě. Po střele z osmi metrů vyrazil Castro míč jen před sebe a dorážející Poepon zblízka bez problémů rozvlnil síť - 0:3.

Stejný hráč navýšil vedení Rody v 80. minutě po rohovém kopu z levé strany a následné hlavičce jednoho z bránících hráčů, když se ocitl nikým neatakován na zadní tyči a zblízka přidal svůj druhý gól v tomto duelu. Gólovou tečku za utkáním udělal střídající Fred Ngohbo. Po deseti minutách strávených na hřišti přetlačil v levém rohu pokutového území protihráče a poté z deseti metrů obstřelil bezmocného Castra, který lovil míč ze sítě již popáté.

Autor: Viktor Sandev / heracles.nl, rodajc.nl

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ted na to hledím , na lupenu- samo , že už je ko je kurz 1,97. Kurwa proč tak moc???

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji pánové book , to se vám povedlo

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc ještě ty buzny vypsali hcs na hosty

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele