základní část, 2. kolo
16.08.2015 16:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Heracles Almelo - NEC Nijmegen 3:0

Celkem překvapivě, a možná až příliš snadno, si Heracles poradil s Nijmegenem. Tři branky si mezi sebou rozdělili Oussama Tannane, Thomas Bruns a Wout Weghorst. První zápas na nově zrekonstruovaném Polman Stadionu se domácím opravdu povedl, po minulé porážce na půdě Rody navíc získali vůbec své první body do sezóny.

Mužstvo z Almela začalo přímo parádně. Už v 5. minutě se ke standardce postavil Tannane, který zvolil přímou střelu, a ta zapadla přesně do šibenice. O pár chvil později jen kousek vedle pálil Darri, ve 13. minutě měl hostující gólman Halldórsson problémy zlikvidovat Brunsův pokus. Ani Fledderus pak na Islanďana z přímého kopu nevyzrál.

Heracles i nadále soupeře mačkal, co to šlo, a v závěru poločasu měl NEC velké štěstí, že neinkasoval podruhé. Ve 36. minutě Darri zase smutnil, že nezamířil o kousek přesněji, a stejným způsobem dopadl i spoluhráč Bel Hassani. V 53. minutě se již náskok navýšit podařilo. Halldórsson neudržel střelu Darriho a dorážející Bruns v pohodě skóroval.

Jen o chvilku poději měl Nijmegen prakticky po nadějích, Appiah si totiž v jednom ze soubojů počínal až příliš surově a uviděl červenou kartu. Pohodlný náskok Heracles držel až do konce. Zasloužené tři body čtvrthodinu před koncem pečetil Weghorst, který si naběhl na kolmici od Tannaneho a sám před Halldórssonem nezaváhal.

Autor: Patrik Sandev / heracles.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele