základní část, 12. kolo
09.11.2014 14:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - Feyenoord Rotterdam 0:0

Nedělní šlágr mezi Vitesse a Feyenoordem vítěze nepoznal. Oba celky si rozdělily zaslouženě po bodu za nerozhodnou plichtou 0:0.

Že dnešní duel nebude žádná nuda, ukázala už pátá minuta, kdy se opřel do míče Elvis Manu a nebezpečně vypálil. K jeho smůle ale vytáhl gólman Velthuizen pohotový zákrok a míč vytěsnil do strany. Domácí jednička se musela činit znovu také o malou chvíli později při pokusu Toornstry. A opět z této konfrontace vyšla jako vítěz.

Vitesse dokázalo po většinu utkání s Feyenoordem držet krok, k mnoha slibným příležitostem se ale nedostalo. Když už to náhodou vypadalo nadějně, většinou včas zasáhla rotterdamská obrana či gólman Vermeer.

V nastoleném trendu se pokračovalo také po obrátce. Ani jedné straně nešlo upřít snahu, to bylo ale tak vše. Zejména střelecké pokusy Vitesse ve většině případů postrádaly notnou dávku přesnosti, což hned zkraje druhého dějství potvrdil Kelvin Leerdam.

Jednu ze dvou přesných arnhemských střel si připsal Renato Ibarra, který však pozorného Vermeera z dálky nepřekonal. Nepovedlo se to na druhé straně ani Jordymu Clasiemu, byť ten pálil mnohem nebezpečněji.

V samotném závěru utkání dokázaly oba týmy pořádně vystrašit soupeřovi fanoušky šancemi zavánějící gólem, na vytouženou trefu přesto nedosáhly.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele