základní část, 18. kolo
17.01.2015 18:30 CET
4 : 1
(1:0)

Reportáž

PEC Zwolle - NAC Breda 4:1

Hráči Zwolle dokázali, že střílení branek pro ně nebude problém ani po odchodu nejlepšího kanonýra Tomáše Necida a předposlední Bredě před vlastními fanoušky nasázeli čtyři branky. O svém vítězství domácí rozhodli ve druhé půli, kdy během osmi minut třikrát skórovali.

Favorizovaní Blauwvingers vlétli na svého soupeře hned začátku a své příznivce rozradostnili už ve 4. minutě. Po rohovém kopu a následné hlavičkované v šestnáctce se míč odrazil zpět k exekutorovi standardní situace Bartu van Hintumovi, který se s tím nemazal a s pomocí teče propálil vše, co mu stálo v cestě.

Zbytek zajímavých situací si fotbalisté obou celků schovali až do druhé poloviny utkání. V 57. minutě Centr De Roovera z pravé strany odvrátil van der Werff pouze na kopačku Adnnana Tighadouiniho, jenž z hranice šestnáctky skvělou technickou střelou vymetl levou šibenici Hahnovy svatyně.

Z vyrovnání se však hosté příliš dlouho neradovali. V 63. minutě si na vysokou přihrávku za obranu naběhl Bart van Hintum, z první balón poslal před bránu, kde čekal připravený Jesper Drost a z blízka trochu se štěstím překonal ten Rouwelaara. Neuplynulo ani 240 vteřin a Zwolle vedlo už 3:1. Drost tentokráte centroval a na zadní tyči usměrnil míč za záda zkoprnělého brankáře Jody Lukoki.

Poslední hřebíček do rakve zasadil za další čtyři minuty Ben Rienstra, dlouhý nákop za obrannou řadu Bredy sklepl střídající Becker přesně k nohám čtyřiadvacetiletého záložníka a ten si ve stoprocentní příležitosti věděl rady. Hosté potom ještě snažili alespoň zkorigovat skóre, pozorný Hahn byl ale proti.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele