základní část, 7. kolo
27.09.2014 20:45 CET
0 : 4
(0:2)

Reportáž

Go Ahead Eagles - Feyenoord Rotterdam 0:4

Odveta za středeční vyřazení z KNVB Bekeru se Feyenoordu vydařila. Navzdory nelehké situaci střetnutí s Go Ahead tentokrát zvládl s velkou grácií a deventerský trávník opouštěl po devadesáti minutách se třemi body v kapse a přesvědčivou výhrou 4:0 na kontě. Stíhající jízda za ujíždějícím čelem tabulky může začít...

Rotterdamští vstoupili do utkání aktivně, přesto se v úvodních minutách toho na hřišti zase tak mnoho nedělo. Diváky vytrhl z letargie až Karim El Ahmadi, který svou dalekonosnou ránu usměrnil jen těsně nad Cumminsovu bránu.

Byť Eagles tlaku Feyenoordu odolávali dlouhou dobu bez výraznějších obtíží, v průběhu 26. minuty domácímu celku nepříjemně zavařil obránce Giliano Wijnaldum, jenž si nešťastně srazil do vlastní brány Kazimovu přihrávku.

V prvním poločase padla ještě jedna branka. O tu se pět minut před přestávkou postaral na zadní tyči hlavičkující Jens Toornstra.

Druhý poločas začal obdobně jako ten první - vcelku nudnou podívanou bez pořádných šancí. Hned z té první každopádně padl gól. Colin Kazim-Richards napřáhl zpoza šestnáctky a krásnou ranou k levé tyči navýšil vedení Feyenoordu na 3:0. Gólman Cummins plachtil do prázdna.

Alespoň malou kapku naděje mohl pro Eagles vykřesat Jop van der Linden, ovšem tvrdou ranou z přímého kopu orazítkoval pouze tyčku Vermeerovy brány.

Minutu před koncem řádné hrací doby naopak udeřil počtvrté Feyenoord. Manu se ocitl sám před Cumminsem, přesto se rozhodl přihrát na dobývajícího Mitchella te Vredeho, který zakončoval do prázdné brány.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele