základní část, 20. kolo
30.01.2015 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Dordrecht - SC Heerenveen 0:0

Souboj mezi posledním Dordrechtem a o pohárové příčky bojujícím Heerenveenem branku nenabídl. Tuto na holandské poměry poměrně neobvyklou záležitost se oba celky snažily zejména v druhém dějství změnit, bohužel však neúspěšně, a tak se musely spokojit s bodem.

První půle toho opravdu mnoho nenabídla, zajímavých situací bylo pomálu. Jedna z nich se objevila ve 32. minutě, kdy si trochu neobratně počínal před svojí brankou obránce Dordrechtu Peersman a moc nechybělo, aby svým krkolomným kopem překonal vlastního brankáře.

Největší šance úvodního poločasu se tak zrodila až na jeho konci. Po skvělé kolmici za obranu se objevil ve velké šanci Joey van der Berg, byl už ale trochu z úhlu a pozorný Kurto dobře vykryl svou pozici a přízemní střelu osmadvacetiletého útočníka vykopl. Gólman domácích se pak na začátku druhé poloviny zranil při jednom ze soubojů a mezi třemi tyčemi ho nahradil Robbert te Loeke.

V 57. minutě si hosté vytvořili další obrovskou tutovku. Standardní situaci z levé strany rozehrál Larsson a na zadní tyči se zjevil zcela osamocený van Aken, ovšem v těžké pozici překopl poloprázdnou branku. To byl nadlouho poslední příležitost hostů a od té chvíle působili aktivněji domácí.

V 65. minutě předvedl pěknou individuální akci na levém křídle van Overeem, přihrál Lewisovi, který byl však jako by trochu překvapen, nezpracoval úplně ideálně a jeho zakončení dokázali zblokovat dobíhající zadáci. Rozhodnout o svém teprve třetím vítězství v tomto ročníku mohl Dordrecht deset minut před koncem, ale gólman Nordfelt předvedl skvělý reflex a podržel svůj tým.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (2)

Přidat komentář
hradec

FC Dordrecht 1:3 SC Heerenveen

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele