základní část, 8. kolo
04.10.2014 19:45 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

Cambuur Leeuwarden - FC Dordrecht 4:1

Velkou fazónu zažívají fotbalisté Cambuuru Leeuwarden. Navzdory prognózám se zatím nacházejí v horní polovině tabulky a ještě výše se posunuli po dnešním vítězství nad Dordrechtem. Nováčka nejvyšší soutěže deklasovali 4:1 zejména díky brankám z úvodu obou poločasů.

Opravdu fantastický začátek do utkání měli domácí. Rozehrávku Dordrechtu zachytil Albert Rusnák, od něhož se míč odrazil k Danielu de Ridderovi, jenž elegantním lobem přehodil vyběhnutého gólmana Kurta.

Hosté se ještě nevzpamatovali ze zpackané první minuty a už museli vstřebávat druhý úder. Narsinghovy pobídky před branku se zmocnil Bartholomev Ogbeche, který s chladnou hlavou vystřelil prudce k pravé tyči a Kurt byl znovu bezmocný.

První půle již příliš vzruchu nenabídla, hosté by se co nejraději viděli v kabině a domácí si hlídali solidní dvougólový náskok. Ten navýšili opět hned na startu druhého dějství. Daniel de Ridder perfektně odcentroval z levé strany na zadní tyč, kam doklouzal Ogbeche a připsal si svůj dnešní druhý zásah.

Zanedlouho si nigerijský hráč připsal ještě asistenci. Po jeho přihrávce se k balónu prodral Sander van der Streek, který vyslal parádní střelu pod břevno a hostující brankář se natahoval marně.

Alespoň čestný úspěch pro Dordrecht zaznamenal Richaird Meulens. Střídající plejer se na hranici pokutového území pěkné obtočil kolem míče a tvrdou ranou ke vzdálenější tyči kosmeticky upravil konečný výsledek.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele