základní část, 16. kolo
13.12.2014 19:45 CET
2 : 2
(2:2)

Reportáž

ADO Den Haag - SBV Excelsior 2:2

ADO Den Haag protáhl svou sérii neporazitelnosti s Excelsiorem již na pět zápasů, ovšem tento fakt hráče z třetího největšího holandské města příliš těšit nemůže, neboť zůstávají na sestupových pozicích a na svého dnešního soka a souseda v tabulce ztrácí dva body. Všechny čtyři branky padli během úvodního dějství.

Oku lahodící první poločas opravdu nalákal spoustu diváků, kteří se pak u půle druhé museli unudit. Skóre se měnilo již ve 13. minutě. Nepřesného výkopu brankáře Hansena se na vlastní polovině zmocnili hosté a rychlým brejkem míč vyvezli až na hranici šestnáctky Den Haagu. Tam ke střele napřáhl Luigi Bruins a míč doplachtil až ke vzdálenější tyči domácí svatyně.

Na další góly se čekalo dvacet minut. Po rohovém kopu odhlavičkoval balón domácí obránce pouze k Ninosi Gouriyemu, který přízemní střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. V těchto chvílích to vypadalo, že si rotterdamští odvezou z Haagu tři body, jenže domácí se nevzdali a vyrovnali ještě do přestávky.

Ihned po rozehrávce dostal po centru spoustu prostoru pár metrů od branky Mike van Duinen, jenž si zpracoval míč a Coutinhovi nedal absolutně žádnou šanci zasáhnout. Čtyři minuty nato Centr do chumlu na hranici šestnáctky Excelsioru prodloužil jeden ze spoluhráčů na vysunutého Gianniho Zuiverloona, který střelou do pravého horního rohu srovnal stav utkání na 2:2.

Autor: Michal Kovalčík / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele