základní část, 10. kolo
19.10.2013 19:45 CET
4 : 2
(1:1)

Reportáž

FC Utrecht - NAC Breda 4:2

Utrecht znovu potvrdil, že pokud letos boduje, tak je to výhradně doma. Bredu před vlastní fanoušky přehrál v poměru 4:2.

Na hráčích Utrechtu bylo již od samotného počátku patrné, že dnešní utkání chtějí za každou cenu vyhrát. Pokus Toornstry se sice neujal, v 16. minutě se už ale mohli domácí fanoušci radovat. Střelu Yassina Ayouba dokázal ještě Ten Rouwelaar vyrazit, na následnou dorážku byl ale krátký.

Utrecht hrozil i nadále. Velmi málo scházelo především Toornstrově patičce, jež skončila na tyči. I přes převahu domácího celku se však nakonec prosadila Breda. Ruiter vyrazil míč přesně ke kopačkám Verbeeka, který jej s přehledem poslal do brány.

Po změně stran nabídlo utkání již o poznání vyrovnanější partii. Navzdory úbytku vyložených šancí si ale diváci určitě nemohli stěžovat na nedostatek branek. V průběhu druhé půle totiž padly hned čtyři. Ta první přišla v 63. minutě, kdy Ten Rouwelaar vyboxoval míč na Van der Guna, ten si všiml lépe postaveného Toornstry, jenž následně neomylně zakončil.

Utrecht ani po druhém úderu nepolevil a za svou aktivitu byl náležitě odměněn v závěrečné desetiminutovce. Mulenga a Toornstra postupně navýšili vedení až na 4:1. Bredě se už povedlo jen korigovat. Krásnou střelou z přímého kopu se prosadil Anouar Hadouir.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele