základní část, 26. kolo
01.03.2014 19:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

ADO Den Haag - NAC Breda 1:1

Fotbalisté Den Haagu propásli příležitost vyšplhat se až na desáté místo tabulky a v domácím prostředí pouze remizovali s Bredou, i když měli po celou dobu jasně navrch a vytvořili si i více střeleckých příležitostí. Po velmi nezajímavém prvním poločase sáhli hosté ke střídání a to jim vyšlo perfektně, ovšem po jejich velké chybě nakonec skočilo utkání remízovým výsledkem. Domácí tlačili až do konce zápasu, ovšem kýžený gól již vstřelit nedokázali.

Den Haag tak v tabulce zůstává na patnáctém místě a po nedělních dohrávkách se může propadnout i na šestnáctou barážovou příčku, Breda má stále o čtyři body více a je desátá. Domácí v úvodní dvacetiminutovce takřka nepůjčili soupeři míč a jasně ho přehrávali, ale dokázali vyprodukovat pouze jednu střelu hned ve třetí minutě. Holla nepálil nijak razantně ani přesně a gólman ten Rouwelaar snadno balón chytil.

Hosté se osmělili až v závěrečné čtvrthodině prvního poločasu, k nebezpečné situaci se nedostali stejně jako jejich soupeř. O poločasové přestávce sáhli ke střídání a na hřiště přišel Elson Hooi, který po deseti minutách strávených na hřišti otevřel skóre zápasu. Po krásné přízemní kombinaci poslal Poepon kolmici do pokutového území a u míče byl nejdříve právě Hooi, který lehkou tečí překonal brankáře Zwinkelse.

Od této chvíle domácí hráli ještě ofenzivněji a po hodině hry vypálil z dvaadvaceti metrů Bakker, nicméně brankář ten Rouwelaar nadvakrát jeho pokus zlikvidoval. Ihned na to po centru do pokutového území sebral Malone míč svému brankáři a běžel s ním podél brankové čáry, v tu chvíli předvedl skvělý skluz Roland Alberg a díky dobrému důrazu nakonec dopravil balón do sítě - 1:1.

Hosté mohli rozhodnout asi minutu po vyrovnávací brance, jenže po centru z pravé strany zakončoval nabíhající Tighadouini akrobaticky o pár decimetrů vedle levé tyče. Den Haag až do závěrečného hvizdu tlačil a snažil se hrozit ze standardních situací, všechny střelecké pokusy končily vedle hostující branky a skóre duelu se tak již neměnilo. NAC v příštím kole přivítá doma silné Vitesse, Haag zavítá na půdu konkurenčního Waalwijku.

Autor: Viktor Sandev / eurofotbal.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele