základní část, 26. kolo
09.03.2013 19:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Willem II - VVV Venlo 1:0

Fotbalisté Tilburgu zvládli velice důležitý souboj o záchranu a ještě si zachovali naději alespoň na baráž. V tuto chvíli se sice stále nacházejí na posledním místě tabulky, ovšem dokázali snížit náskok na konkurenční Venlo na pět bodů, když ho v sobotním utkání porazili v poměru 1:0. Pro Venlo ale nemá tato prohra fatální důsledky a ztráta tří bodů na Rodu a čtyř bodů na Alkmaar s Waalwijkem není rozhodně nedostižitelná.

Venlo už podruhé v sezóně s velkým konkurentem prohrálo až brankou v samém závěru. Hned v úvodu jarní části totiž inkasovalo v Bredě za nerozhodného stavu v nastaveném čase, nyní domácí Willem vsítil branku za stavu 0:0 v 89. minutě a tohle může VVV v konečném účtování hodně mrzet. Utkání bylo na první pohled velmi nezajímavé a diváci se jen těžko mohli dočkat nějakého ohrožení branky, už vůbec se nedá mluvit o stoprocentní šanci.

V úvodní půlhodině měli míč častěji na kopačkách hosté, jenže v přechodu do útoku velice často chybovali v rozehrávce a v podstatě nevyslali směrem k brance soupeře jedinou přímou střelu. Na druhé straně se pokusili ohrozit branku Jallo a Hocher, jejich rány ale šly hodně mimo. Do konce úvodního dějství pálil znovu domácí Hocher, jenže tentokráte nad. Ve 42. minutě spálil největší šanci prvního dějství Haastrup po rohovém kopu, jeho hlavičku zkrotil brankář Mäenpää.

Po změně stran mohli jít domácí do vedení, kdy po centru do vápna trefil vlastní tyč obránce Roseler, následně skvěle míč zachytil Mäenpää. Hosté poprvé zahrozili až po hodině hry zásluhou Linssena, jeho pokus se ale také nevešel mezi tři tyče. Čtvrthodiny před koncem mířil hlavičkou Joachim těsně mimo, poté pálil nepřesně Misidjan, nicméně Tilburg se přeci jen dočkal. V 89. minutě se k odraženému míči na hranici pokutového vápna ocitl Danny Guijt a po technické střele zapadl míč přímo k levé tyči - 1:0.

Autor: Viktor Sandev / vvv-venlo.nl

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Wilem to za drobnou pozornost pustí.Tip 1 2

Reagovat
smazaný uživatel

Nepustili to .ALE ZÁCHRANA JE PODLE MNE NEREALNÁ

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele