základní část, 8. kolo
06.10.2012 18:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Willem II - RKC Waalwijk 1:0

Domácí Willem II přivítal na svém stadionu přijíždějící Waalwijk. Tilburg utkání proti ambicioznímu celku zvládl a těsnou výhrou 1:0 si připsal na konto cenné tři body.

Domácí začali aktivně. Již od prvních minut se tlačili do zakončení. Výsledkem byla celkem brzká akce ze 13. minuty. V té se skvěle uvolnil domácí Joachim a tvrdou střelou vyzkoušel pozornost hostující brankáře. Ke štěstí gólmana Zoeta však Joachimova střele letěla těsně mimo.

Netrvalo však dlouho a o slovo se přihlásili také hosté. V 19. minutě se dostal do trháku Chevalier. Sám na brankáře domácích však nevyzrál a stav tak těsně před 20. minutou zůstal nerozhodný.

To však pro fanoušky kopané znamenalo konec šancí v prvním poločase. Oba celky se totiž zatáhly do obrany a vyčkávaly na chybu soupeře. Ani jeden však nechyboval. Na řadu přišla druhá půle a s ní i konečně první branka. Ta přišla v 55. minutě. Domácí Joachim se v osobním souboji skvěle uvolnil a vstřelil vedoucí branku.

To byla pro hosty sprcha. Doposud totiž byli o něco lepší právě oni, avšak do vedení šli domácí. Willem II neváhal okamžitě nasadit taktiku "vše do obrany" a hosté působili hodně bezradně. Větší možnost na vyrovnání si vypracovali až v 84. minutě, ve které však skončil míč pouze na boční síti. Tilburg tak celkem překvapivě zdolal Waalwijk a těsnou výhrou si připsal plný počet bodů.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 RKC

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.goldkapper.com/

NETHERLANDS: Eredivisie

17:45

Willem II - Waalwijk

Tip.: Waalwijk -0.5

Odds: 2.30 (188bet)

Stake: 5 %

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele