základní část, 29. kolo
06.04.2013 20:45 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Willem II - PSV Eindhoven 1:3

PSV potvrdilo roli favorita a proti Willem II vyhrálo 3:1, bez problémů to však nebylo.

Utkání v Tilburgu začalo velmi opatrně. Čas ubíhal a oba celky se jen oťukávaly. Domácí se skvěle bránili a PSV jakoby nemohlo najít recept. Blížil se dokonce samotný závěr prvního poločasu a diváci neviděli žádnou pořádnou šanci. S koncem poločasu však sílil tlak PSV a zdálo se, že první branka je na spadnutí. S nastaveným časem to přišlo. Běžela první minuta nastavení a u míče se objevil Mark van Bommel. Ten si potáhl míč a napřáhl ke střela. Jeho výstavní rána nedala domácímu brankáři šanci a brankou do šatny se hosté ujali vedení.

Zdálo se, že druhý poločas bude už jen formalita. PSV vedlo a poslední Willem II byl herně v útku bezzubý. Začátek druhého poločasu však domácí zachytili více než dobře. Běžela totiž 54. minuta a na přesný centr z pravé strany si nejvýše naskočil Peeters a přesnou ranou srovnal!

PSV hodně zaskočeno inkasovanou brankou náhle nevědělo co hrát. Vyrovnaný stav však ani pro jeden tým nic neřešil a tak se oba celky začaly postupem času víc a víc tlačit do útoku. Uplynulo však pár minut a bylo jasné, že to bude PSV, které bude více usilovat o vítězství. Poté přišla na řadu 76. minuta a u míče byl Depay. Ten krásnou přihrávkou našel Toivonena, který sám před brankářem již nezaváhal a strhnul vedení na stranu hostů.

Ti už hráli o poznání uvolněněji a o to více se tlačili do útoku. Definitivní tečku za zápasem udělal v 82. minutě Derijck, který hlavičkou dokázal překonat brankáře Meula a rozhodl o tom, že si PSV odveze povinné a důležité tři body za vítězství 3:1.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
smazaný uživatel

tentokrat nie urcite naslabsi tim Eredivisie, uz mozno aj zabalili boj o zachranu, realne maju este sancu tak na 3 body, PSV tu vyhravalo poslednych 9 rokov, 15 zapasov v rade, snad WII nedaju ani gol aj ked ta obrana minule s Rodou nebola najistejsia, toto Xka nebude, kebyze tu PSV strati body tak titul uz ma patrit inemu tip 0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele