základní část, 11. kolo
03.11.2012 19:45 CET
1 : 5
(1:2)

Reportáž

Willem II - FC Utrecht 1:5

Utrecht i nadále pokračuje ve své krasojízdě. Svou výbornou formu potvrdil také na půdě Willemu, kde si dokráčel pro vysokou výhru 5:1. Minimálně do zítřka, kdy hraje svůj zápas Feyenoord, se tak posunul na senzační čtvrtou příčku. To Willem zůstává i nadále předposlední.

Utkání sice začalo nevýraznou podívanou plnou soubojů ve středu hřiště, přesto šli hosté už ve třinácté minutě do vedení. Po centru Tommyho Oara se dostal k hlavičce zkušený útočník Cedric van der Gun a úspěšně zakončil. To ovšem bylo na dlouhou dobu vše. Diváky z letargie vytrhl až moment z osmatřicáté minuty, kdy si po rohovém kopu nešťastně srazil míč do vlastní sítě Jacob Mulenga a srovnal tak na 1:1. Své zaváhání ale dokázal velmi rychle napravit. Ještě před poločasem se dostal do samostatného úniku a zdárně překonal brankáře Meula.

Po změně stran se sice Willem snažil opět vyrovnat, jenže nakonec inkasoval potřetí, když se po rychlém protiútoku prosadil Alexander Gerndt. Ani následně nešlo domácím fotbalistům upřít snahu, ovšem Utrecht měl utkání pevně pod svou kontrolou. V průběhu pětasedmdesáté minuty pak zásluhou druhého zásahu Gerndta zvýšil už na 4:1, čímž definitivně zlomil jakýkoliv odpor svého soupeře. Gólový účet dnešního střetnutí ale uzavřel až Jacob Mulenga, který v závěrečné desetiminutovce pečetil na konečných 5:1 pro Utrecht.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele