základní část, 19. kolo
20.01.2013 14:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Willem II - ADO Den Haag 1:1

Fotbalisté Tilburgu sice v domácím prostředí bojovali a dokázali dohnat manko soupeře, jenže na výhru to opět nestačilo. Willem tak má na kontě po devatenácti kolech stále jen dvě výhry, na konto si však připsal už sedmou remízu. Kvůli tomu je se třinácti body na posledním místě a na své nejbližší konkurenty ztrácí dva body. Na přímou záchranu mu schází čtyři body. Den Haag i přes ztrátu poskočil na sedmé místo se čtyřiadvaceti body.

Po nedělní dohrávce ale může ještě klesnout na osmé místo. Hosté sice po prvním poločase vedli, bojovný soupeř ale dokázal po přestávce srovnat a poté se už výsledek nezměnil. Hosté se dostali do vedení hned z první vážnější akce zápasu po dvaceti minutách hry. Po krouceném centru do vápna si vyskočil na míč Kevin Jansen a hlavou vychýlil směr míče mimo dosah gólmana Davida Meula - 0:1.

Po půl hodině hry mohlo být srovnáno, když po centru do vápna hlavičkoval Misidjan a brankář Gino Coutinho měl co dělat, aby míč vyrazil do bezpečí. Ihned na to domácí vsítili vyrovnávací branku zásluhou Guyta, jenže hlavní rozhodčí ji po konzultaci s asistentem nakonec odvolal kvůli ofsajdu. Poté se hrálo prakticky bez šancí a hosté dobře bránili. Tilburg dlouho nemohl najít recept na dobrou defenzívu protivníka.

Tilburg se nakonec z ničeho nic dočkal deset minut před koncem zápasu. Po špatném odkopu hostující obrany se k míči dostal Hans Mulder a z deseti metrů zamířil přímo do horního rohu - 1:1. Domácí po této trefě ožili a v nastaveném čase ještě mohli rozhodnout o svém vítězství. Po krásném centru do vápna mohl skórovat střídající Haemhouts, jeho rána ale byla na poslední chvíli zablokována a s dorážkou nesupěl ani Mulder.

Autor: Viktor Sandev / adodenhaag.nl

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

mozno remiza 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele