základní část, 16. kolo
09.12.2012 14:30 CET
3 : 1
(1:1)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - SBV Vitesse 3:1

Vitesse nezvládlo své utkání na půdě slabého Venla a VVV si tak na konto připsalo jednoznačně největší překvapení tohoto kola, když na domácí půdě porazilo hosty z Arnhemu 3:1!

Utkání začalo přesně podle papírových předpokladů. Vitesse vlétlo na svého soupeře a první velká šance přišla hned v 10. minutě. V té se uvolnil van der Heijden a neskutečnou přihrávkou vybídl ke skórování van Ginkela. Ten se míče zmocnil velmi snadno a parádní tvrdou střelou nedal domácímu brankáři žádnou šanci - 0:1.

SBV bylo na koni a zdálo se, že tento zápas bude velmi snadnou záležitostí. Ohromná šance přišla ve 33. minutě. Hostující Ibarra se s klidem obtočil kolem svého strážce a zpoza pokutového území vyslal technickou ránu směr domácí branka. Venlo mělo však štěstí a tento projektil skončil pouze na spojnici tyče a břevna.

Venlo však nešlo do kolen a s končícím prvním poločasem začalo útočit. Ve 40. minutě po levém křídle unikl domácí Cullen a nádhernou přihrávkou našel Otsua. Ten neváhal a po ohromné chybě hostujícího brankáře s přehledem vyrovnal do prázdné branky.

Druhý poločas začal vyrovnaně, ale byli to domácí, kteří začali zlobit. Hosté jakoby ztráceli dech hned od začátku. Na tabuli svítila 55. minuta a domácí stadion explodoval. Domácí Linssen si to totiž namířil přímo skrze hostující obranu a perfektním sólovým průnikem se dostal až do pokutového území. Tam si vyměnil míč se spoluhráčem a po následné zpětné přihrávce ihned pálil. Jeho střela znamenala úžasné vedení Venla 2:1.

Hosté opařeni touto situací jakoby přestali hrát. Párkrát se do šance dostal Reis, ale v zakončení postrádal notnou dávku klidu. Navíc přišel závěr a s ním 80. minuta. V té se uvolnil domácí Otsu a přesnou nahrávkou našel Cullena. Ten na nic nečekal a hned napálil přízemní ranou míč na branku hostů. Hostujícímu brankáři nezbývalo nic jiného než sledovat, jak Cullen svou ranou rozhoduje osud tohoto utkání a Venlo senzačně vítězí 3:1!

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:3(2xBony,Kalas)

Reagovat
smazaný uživatel

wooow :(..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele