základní část, 10. kolo
27.10.2012 20:45 CET
1 : 4
(1:4)
Stadión:
De Koel, Venlo

Reportáž

VVV Venlo - NAC Breda 1:4

Breda neměla s posledním Venlem žádné slitování a na jeho půdě jej dokázala snadno porazit vysoko 4:1.

Utkání začalo v jasné režii hostujícího celku. Ten neváhal a hned v 8. minutě dokázal proměnit jednu ze svých šancí v branku. Výborný centr k přední tyči, kde na šanci číhal Lujckx, který přesnou hlavičkou poslal NAC do vedení. O dvacet minut později to bylo pro Bredu ještě veselejší. Ve 28. minutě se perfektně uvolnil Hooi a tvrdou ranou poslal NAC již do dvoubrankového vedení. Zdálo se, že v toto duelu je již o vítězi rozhodnuto.

O pouhé tři minuty později však hráči VVV ukázali, že i oni umí hrát. Ve 31. minutě se míči dostal Nwofor a parádní přízemní ranou vykřesal naději pro Venlo. Utkání se však hráči rozhodli rozhodnout již v prvním poločase a tak NAC začalo opět útočit. Jeho snaha vyústila v 39. minutě v další branku. Po pravé straně po odehraném rohu se dostal k míči Hooi, který nahrál do druhé vlny na nabíhajícího Buijse. Ten však šikovně pustil a k ráně se dostal Veerbek. Jeho rána znamenala opět vedení o dvě branky.

První poločas se chýlil ke konci. Běžela 45. minuta a v té se blýskl nádhernou individuální akci Lurling. Dokázal připravit o míč domácího kapitána a samostatným únikem se dostal až před domácího brankáře. Ten byl proti hostujícímu střelci bezradný - 1:4. Druhý poločas už prakticky nic nenabídl, a tak utkání skončilo díky prvnímu poločasu 1:4.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele