základní část, 19. kolo
19.01.2013 18:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

SC Heerenveen - Heracles Almelo 0:1

Heerenveen proti Heraclesu znovu potvrdil, že v letošní sezóně stále jen marně hledá ideální formu. Klání s hratelným soupeřem nezvládl a zaznamenal další porážku. Tentokrát v poměru 0:1.

Na úvodní branku dnes diváci příliš dlouho čekat nemuseli - přišla totiž už po pouhých 52 sekundách. Hostující Everton obdržel výborný pas ze středu hřiště, na hranici vápna si zpracoval míč a přesnou ranou k levé tyči propálil Nordfeldta - 0:1. Heerenveen mohl na nepříznivý stav odpovědět v průběhu 13. minuty, ovšem Sven Kums pálil z poměrně ostrého úhlu zhruba metr vedle.

Už o malý okamžik později zahrozil znovu aktivní Everton, jenž tentokrát střelou z první nastřelil tyčku domácí svatyně. Ze strany obou celků to bylo na hodně dlouhou dobu vše. Až pět minut před přestávkou přišel další okamžik zasluhující si zmínku. Ve vyložené šanci se ocitl Filip Djuričić, který ale jen těsně nedosáhl na Kumsův centr ze strany.

Druhý poločas přinesl o poznání atraktivnější podívanou. Mnohdy se hrálo skutečně nahoru dolů a rozhodně nebyla nouze o zajímavé šance. Ta první přišla hned v samotném úvodu, kdy se musel činit Nordfeldt, aby zlikvidoval Schenkeveldovu ránu z úhlu. Heerenveen dokázal odpovědět stejnou mincí. Výsledkem byla tutovka Djuričiće, který pálil opravdu jen pár centimetrů mimo. Srbský ofenzivní univerzál to zkoušel i nadále a za své snažení byl odměněn v 67. minutě. To se zjevil tváří tvář Pasveerovi, jenže z celé příležitosti nakonec vytěžil pouze roh.

Závěr zápasu si už dokázal Heracles pohlídat, v nastaveném čase mohl dokonce i podruhé udeřit, ale Marko Vejinović si vylámal zuby na připraveném Nordfeldtovi.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíte že bude hrát Navrátil?

Reagovat
tlaci

Navrátil ?? Snad Mareček, hlavně musí vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Navrátil přišel hostovat z Břeclavi (3.liga) do Heraclesu víš

Reagovat
smazaný uživatel

v zaklade urcite nie, Heracles ma vybornu zalohu ci utok ...mozno bude striedat, ale to je mala sanca ...si musi zvyknut na inu uroven a presvedcit o svojich kvalitach v rezerve alebo v pripravnom zapase

Reagovat
smazaný uživatel

To máš nejspíš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

sanca sa zvysila, urcite bude hrat novy utocnik Schamp ...traja hraci zakladu nenastupia ..."three keyplayers don’t start tomorrow because of disciplinary reasons. Armenteros (17/9) is in negotiation with Anderlecht about an upcoming transfer. Overtoom (18/5) had some statements about his contract and possible transfer and Bosz deciced to place him on the bench. Coach Bosz wants Vejinovic (9/1) to play as defensive midfielder but Vejinovic declined and there was a clinch between player and coach. Their substitutes are Schamp (0/0), Schenkeveld (0/0) and Davidson (7/0)."

...tak mozno Navratil bude aspon na lavicke

Reagovat
smazaný uživatel

tento zapas moze byt vcelku dobra strelnica, van Basten urcite bude brat len vyhru aj ked tuto sezonu Heerenveen je vzadu slaby ....3:2

Reagovat
smazaný uživatel

tak Heracles bude v utoku vyrazne oslabeny ....take golove to nemusi byt

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele