základní část, 5. kolo
15.09.2012 19:45 CET
1 : 3
(0:3)

Reportáž

SC Heerenveen - ADO Den Haag 1:3

Čekání Heerenveenu na první ligovou výhru pokračuje i nadále. Dnešní klání s Haagem svěřenci kouče Marca van Bastena nezvládli a prohráli poměrně jednoznačně 1:3.

Heerenveen si prožil naprosto děsivý první poločas, během kterého inkasoval tři góly a zároveň přišel o vyloučeného kapitána Ramona Zomera.

Úvodní trefy utkání se diváci dočkali už po dvaceti minutách hry. Nutno ale dodat, že většinu z přihlížejících zřejmě příliš nepotěšila, jelikož po pěkné kombinační akci skóroval hostující útočník Rydell Poepon.

Domácí hráči se ještě ani pořádně nevzpamatovali z prvního gólu a už lovili míč ze své sítě podruhé. Jansenova střela sice orazítkovala pouze břevno, k dorážce se ale hned vzápětí dostal Jens Toornstra a hlavou usměrnil míč do brány.

To však stále nebyl konec haagské demolice. Již o čtyři minuty později se na levé straně hřiště uvolnil Tjarron Chery, pronikl až do pokutového území a z úhlu neomylně zakončil. Už tak kritickou situaci Heerenveenu pak ještě více ztížil stoper Zomer, který stáhnul k zemi pronikajícího hráče a okamžitě si pěkně zblízka prohlédl červenou kartu.

I v početní nevýhodně se ovšem povedlo domácím po změně stran snížit. Po rohovém kopu vznikl uvnitř pokutového území Haagu závar, ve kterém se nejlépe zorientoval Jeffrey Gouweleeuw a balón poslal za záda brankáře Coutinha. Vstřelený gól domácí hráče pochopitelně výrazně povzbudil.

V závěru utkání měla Srdíčka několik nadějných příležitost, jenže žádnou z nich využít nedokázala a musela se tak smířit s porážkou.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Heerenveen je v dobrej piči

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele