základní část, 34. kolo
12.05.2013 14:30 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - VVV Venlo 0:1

Vitesse absolutně nezvládlo domácí rozlučku a proti Venlu prohrálo nejtěsnějším možným výsledkem 0:1.

Velmi nudné utkání začalo v poklidném tempu. Vitesse hrálo zlehka a do ničeho se nehrnulo. Ani Venlo netlačilo na pilu a hrálo v klidu z obrany. Na řadu však přišla 27. minuta a v ní se prakticky rozhodlo. Domácí nezodpovědně přistoupili k bránění a po necelé půlhodině hry šlo Venlo do vedení. Po zmatku uvnitř pokutového území se míč dorazil přesně k nohám hostujícího Linssena. Ten napřáhl ke střele, která následně snadno proletěla vším, co jí stálo v cestě a hosté šli překvapivě do vedení.

Venlo si své těsné vedení bránilo po zbytek prvního poločasu a následně i po zbytek toho druhého. Vitesse jakoby ani nestálo o to srovnat stav. Diváci nespokojeně bučeli, avšak se samotným koncem svůj celek stejně vyprovodili potleskem za vydařenou sezonu. Venlo tak v Arnhemu uhrálo cenné vítězství 1:0, které mu rozhodně pomůže po psychické stránce v baráži.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
smazaný uživatel

bida

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele