základní část, 22. kolo
09.02.2013 20:45 CET
2 : 2
(0:1)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - PSV Eindhoven 2:2

Atraktivní utkání bylo na programu v Arnhemu, domácí Vitesse přivítalo PSV. Vyrovnaný duel přinesl remízu 2:2.

Úvod byl hodně vyrovnaný, s postupem času pak začalo aktivitu přebírat PSV a ve 20. minutě šlo do vedení. Hosté dostali výhodu pokutového kopu, ke kterému se postavil Mertens. Ten bez problémů tuto možnost využil a poslal tak hosty do vedení.

První poločas toho potom moc nenabídl. Utkání se tak přehouplo do druhé půle. V té se opět hrálo zpočátku vyrovnaně, avšak po pár minutách se slova ujali domácí. Ti navíc v 75. minutě dostali výhodu pokutového kopu. K tomu se postavil Bony Wilfried a přesnou ranou srovnal.

Radost domácích však netrvala dlouho. O pouhou minutu později se totiž PSV dostalo rychle do útoku, na jehož konci stál Wijnaldum. Ten neváhal a přesnou střelou opět poslal PSV do vedení.

S blížícím se koncem se domácí dostali do problémů. V 84. minutě totiž Janssen uviděl červenou kartu a šance na vyrovnání rázně klesla. Vitesse však má Wilfrieda a ten se osvědčil i nyní. V 88. minutě si na centr totiž naskočil právě exsparťanský útočník a přesnou hlavičkou srovnal na konečných 2:2.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Po prichodu Bonyho verim v podzimni Vitesse a tedy vyhru 3:1. Btw takova mala chybicka Toivonen je z tymu hosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mně ale 3:2, Bony, Reis, van Aanholt - Wijnaldum, Lens

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele