základní část, 28. kolo
31.03.2013 14:30 CET
2 : 1
(2:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - PEC Zwolle 2:1

Vitesse zvládlo svou roli favorita a potvrdilo parádní formu. Na domácí půdě přehrálo Zwolle 2:1!

Domácí šli do tohoto utkání s jasným cílem zvítězit a tento cíl začal plnil nejpovolanější z nejpovolanějších. Běžela teprve 9. minuta utkání a u míče se po chybě hostující obrany objevil Bony Wilfried. Ten se nad ničím nerozpakoval a přesnou ranou zasadil na svou střeleckou pažbu již sedmadvacátý zářez.

Vitesse hrálo svou hru a mělo v rukách notnou převahu. Zwolle se bránilo a jen sporadicky se pokusilo o nějaký ten útok. Poté přišla 35. minuta a v ní rychlý útok Arnhemu. Na centr ze strany si nejvýše naskočil Havenaar a nechytatelnou hlavičkou poslal domácí celek již do dvoubrankového vedení.

To se zdálo domácím stačilo a kvalita utkání hned zaznamenala ránu. Do druhého poločasu tak diváci vstupovali s jasným cílem - zatraktivnit hru! Vitesse ovšem ani na začátku druhé půle nikterak obraně hostí nezatápělo a Zwolle jakoby ani vyrovnat nechtělo.

S blížícím se koncem se přeci jen hosté odhodlali a Vitesse jakoby čekalo s čím se vytasí. Na tabuli svítila 79. minuta a u míče stál jeden z hostujících záložníků. Ten rychlými kroky překonal bránícího hráče a přesným centrem našel Valpoorta, který přesným zakončením přeci jen rozveselil hostující fanoušky a snížil. Vitesse si však těsné vedení uhlídalo a mohlo slavit další vítězství.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec bych se tomuto vysledku nedivil.Dalšimi kandidáty s kursem okolo 1,5 ,které by mohly vyjit opačně jsou Everton a Dinamo Moskva

Reagovat
smazaný uživatel

a everton uz je tam

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenom Everton i Dinamo včera vyhrálo .Jestli dnes vyhraje Arnheim tak to bude na zhoupnutí se na nejbližším stromě

Reagovat
smazaný uživatel

to asi těžko tip 2:0 Bony

Reagovat
smazaný uživatel

uznavam ze Arnhem je celkom solidny no je to predovsetkym vdaka vybornemu Bonymu, ale pri vsetkej ucte nedokazem si predstavit Vitesse ako holandskeho majstra jeho zakopnutie by tu padlo vhod

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak, Bony ten arnhem tahne jak svine, ja si je jako mistry, nebo minimalne cleny LM dokazu predstavit, cenny druhy misto Bony uz kralem ligy bude, jenom skoda kdyz ji dotahne do LM nebo EL a nezahraje si dal...

Reagovat
Grande Paolo 11

3:1 ....Arnhem pujde na 3. flek

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

9. minuta Bony 1:0 On to hraje asi jako Fifu Street..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele