základní část, 6. kolo
22.09.2012 19:45 CET
1 : 1
(0:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - Heracles Almelo 1:1

Mašina jménem Vitesse se nečekaně zasekla v šestém kole a nakonec mohla být ráda alespoň za remízu. Vitesse totiž poprvé po čtyřech utkáních ztratilo důležité body a odmítlo tak možnost se prozatím dostat na první místo tabulky. V tuto chvíli sice ještě neprohrálo a se čtrnácti body si hlídá druhé místo, ovšem při případném poklesu formy může spadnout ještě níže. Hearcles naopak ukázal svou sílu a určitě se mu zvedlo sebevědomí.

Po minulé výhře díky gólu ze čtvrté nastavené minuty nyní vstoupilo do zápasu opravdu skvěle a hrálo dlouhou dobu se svým favorizovanějším protivníkem vyrovnanou partii. Dokonce se dostalo do vedení, jenže čtvrthodiny před koncem o něj přišlo. Heracles si tak na konto připsal svůj šestý bod a v tabulce je na dvanácté pozici. V prvním poločase byla k vidění jediná vážnější šance a o tu se postarali hosté ve 42. minutě.

Po nádherné kolmici běžel Duarte sám na gólmana Pata Velthuizena, ten však jeho ránu brilantně vyrazil a dorážející Everton trestuhodně mířil vedle. Nicméně hosté svou aktivitu přetavili v branku tři minuty po přestávce. Po nádherné přihrávce se ve vápně ocitl Ninose Gouriye a ranou k tyči překonal Velthuizena. Domácí se poprvé ozvali až krátce po hodině hry, Mike Havenaar ale po krásném centru na zadní tyč hlavičkoval těsně vedle.

V 68. minutě mohl zvýšit náskok hostů Everton, jenže po krásném úniku podél vápna vypálil na přední tyč, kde včasným zákrokem zachránil svůj tým Velthuizen. O čtyři minuty později potrestal hosty za nevyužité šance Bony Wilfried. Ten po faulu Te Wierika s přehledem proměnil pokutový kop. Až do konce zápasu hrály oba celky velice opatrně a nakonec se do žádné větší šance nedostaly, utkání proto skončilo nerozhodně.

Autor: Viktor Sandev / heracles.nl

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele