základní část, 25. kolo
01.03.2013 20:00 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - FC Utrecht 2:0

Fotbalisté Vitesse zvítězili potřetí v řadě a jasně tak ukazují, že to s bojem o titul myslí smrtelně vážně. Pod dnešní výhru 2:0 se gólově podepsali Mike Havenaar a Bony Wilfried.

Utkání nabídlo zpočátku velmi opatrnou podívanou z obou stran. Ani jeden celek se nikam nehnal, a tak se na hřišti nic moc zajímavého nedělo. Spíše nic, než moc. Přes to všechno ale šlo Vitesse už po čtvrthodině hry do vedení. Mike Havenaar využil nedůslednosti hostující obrany, zpracoval si centr z pravé strany a zblízka propálil překvapeného Ruitera - 1:0. Hned vzápětí domácí zahrozili znovu, Cziommer i Bony ale pálili těsně vedle. Pak se vše znovu vrátilo zpátky do starých kolejí a nudné představení pokračovalo až do poločasového hvizdu.

Že by ihned po změně stran přišla nějaká výrazná změna k lepšímu, to se rozhodně říct nedá. Fanoušky z letargie vytrhl až hostující Tommy Oar, jehož nebezpečný dalekonosný projektil musel Velthuizen vytáhnout na rohový kop. Mnohem úspěšněji si zanedlouho počínal kanonýr Bony Wilfried, který obdržel vynikající přihrávku za obranu, potáhl si míč do šestnáctky Utrechtu, odkud následně překonal vyběhnuvšího Ruitera - 2:0. Svůj vstřelený gól věnoval zemřelé legendě Vitesse Theu Bosovi.

Utrecht mohl na krajně nepříznivý stav okamžitě zareagovat, jenže Duplan pálil z první těsně nad, zatímco Mulenga svou hlavičkou rozezvučel pravou tyčku Velthuizenovy svatyně. Závěr zápasu přinesl šance na obou stranách, k žádné změně skóre už ale nedošlo.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kefalín

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele