základní část, 1. kolo
12.08.2012 14:30 CET
2 : 2
(0:0)
Stadión:
Gelredome, Arnhem

Reportáž

SBV Vitesse - ADO Den Haag 2:2

Ambiciózní Vitesse rozhodně nezačalo nový ročník úplně podle plánů. V duelu s Haagem, ve kterém hned dvakrát prohrávalo, vybojovalo pouze remízu 2:2.

Všechny čtyři góly padly až ve druhém poločase, což ale nebylo zase tak překvapivé, jelikož v úvodním dějství se toho na hřišti opravdu moc nedělo. První šance zápasu sice přišla už po pouhých osmi minutách, kdy Bony v akrobatické pozici bránu jen těsně přestřelil, poté ale následovaly poměrně nevýrazné pasáže hry. Za zmínku stojí snad jen Reisův přímý kop, který s vypětím všech sil vyrazil na rohový kop brankář Coutinho.

Teprve po změně stran se začaly dít věci. Hosté odstartovali opravdu dobře a za svou aktivitu nakonec byli v 53. minutě odměněni vedoucím gólem Tjarrona Cheryho. Hráči Vitesse ovšem dokázali okamžitě zareagovat a během několika sekund vyrovnali: po centru van Ginkela se do míče opřel Wilfried Bony a neomylně zakončil.

Domácí pochopitelně toužili vstřelit další gól a vykročit za vítězstvím, místo toho ale podruhé v zápase inkasovali - trefil se Danny Holla. Vitesse si následně podle očekávání vytvořilo tlak, jenže dlouhou dobu se trápilo v koncovce. Až v 72. minutě se ujal rozehrávání přímého kopu Jonathan Reis a svou nádhernou střelu poslal nechytatelně k tyčce, čímž vyrovnal na 2:2. V samotném závěru mohl domácí Havenaar rozhodnout a zajistit pro svůj celek tři body, to by ale musel hlavičkovat o něco přesněji.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
paver

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

doufam ve vyhru Vitesse tip 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Po vyrazeni z EL Arnhem rozjede ligu ve velkym 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

S Haagem se nemuze prohravat...sakra, remiza neni ani prijatelna pro me

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele