základní část, 8. kolo
06.10.2012 20:45 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Roda JC - VVV Venlo 3:0

Fotbalisté Rody dokázali, že přeci jen dokážou v tu správnou chvíli zabrat a konečně předvedli výkon, za který se nemusejí stydět. Po třech porážkách v řadě si na konto připsali své druhé domácí vítězství v sezóně a díky tmu se v tabulce posunuli na čtrnácté místo. Naopak Venlo se třemi body zůstává poslední a navíc se mu největší rivalové vzdálili, k tomu je jediným celkem Eredivisie, který ještě nevyhrál.

Venlo má na začátku sezónu opravdu bídnou formu a na půdě Kerkrade to jenom potvrzovalo. V dresu domácích se konečně chytl loňský tradiční střelec Sanharib Malki, který k vítězství přispěl dvěma trefami. O jednu branku se postaral též Mark-Jan Fledderus, který se dostal hned do první akce zápasu. Po necelé čtvrthodině hry se ocitl před gólmanem Nikim Mäenpääou, ten ale předvedl skvělý zákrok a vrazil míč mimo tři tyče.

Hosté pak mohli skórovat v největší šanci zápasu ve 24. minutě, jenže po krásné akci byl nakonec Meeuwis zablokován na poslední chvíli. Domácí se prosadili krátce po půl hodině hry. Napodruhé z pravé strany odcentroval De Beule a našel hlavičku Némteha. Ten sice gólmana Mäenpääu nepřekonal, s dorážkou ale uspěl Malki. Domácí pokračovali v tlaku i ve druhém dějství a nakonec se v 54. minutě dočkali zásluhou Fledderuse.

Po krásném sólu pronikl až před hostujícího brankáře a krásnou střelou k pravé tyči zvýšil stav. Nicméně hosté ihned na to mohli snížit, razantní střelu Linssena ale brilantně zlikvidoval gólman Kurto. Tečku zápasu dal Malki necelých dvacet minut před závěrečným hvizdem, který po krásné teči De Beuleho vypálil z dobrých dvaceti metrů a trefil přesně horní roh. Domácí následně už jen bránili a pohodlně si dokráčeli pro tři body.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele