základní část, 28. kolo
31.03.2013 12:30 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Roda JC - PSV Eindhoven 2:2

PSV nezvládlo důležitý zápas na půdě Rody a pouze remizovalo 2:2.

Utkání začalo překvapivě v režii domácích hráčů a ve 13. minutě přišlo velké překvapení. Po křídle se skvěle uvolnil jeden z domácích a parádním centrem našel Demougeho. Ten nezaváhal a přesným zakončením poslal domácí Rodu do vedení a ukázal tak, že v Kerkrade se o záchranu bude bojovat proti jakémukoliv soupeři.

PSV lehce zaskočeno však s ničím neotálelo a o pouhých šest minut později srovnalo. Běžela 19. minuta, když se opakovala prakticky stejná situace jako u první branky. Centr ze strany do pokutového území si tentokrát našel miláček hostujících fanoušků Toivonen a s přehledem srovnal.

Hosté byli na koni a za vyrovnaného stavu se rychle snažili přetavit vedení na svou stranu. Netrvalo dlouho a PSV jednoznačně diktovalo tempo hry. Na tabuli poté svítila 33. minuta a s ní přišla velká hrubka domácích. Přihrávku v obraně totiž vystihl van Bommel a přesnou přihrávkou našel nabíhajícího Toivonena. Ten svou druhou brankou poslal eindhovenský celek do vedení.

První poločas tak přinesl vedení hostů, což nebylo žádné překvapení. Překvapením však bylo nasazení Rody. Ta se nenechala přehrávat a kromě závěru prvního poločasu hrála vyrovnanou hru. Nijak tomu nebylo ani na začátku druhé půle. Roda se tlačila do útoku a snažila se srovnat. PSV se zase snažilo zvýšit svůj náskok. K velkým šancím však nedocházelo.

Přetahovaná o pozemní převahu pokračovala a táhla se až do samotného závěru. Poté však přišla 88. minuta a rychlý výpad domácích na jejímž konci stál přesný centr do pokutového území, skluz Malkiho a poté už jen ohlušující vřava, která oslavovala cenné vyrovnání na konečných 2:2.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 uz si nemozeme dovolit zavahat, boj o titul ide do tuheho

Reagovat
smazaný uživatel

0

Reagovat
smazaný uživatel

aj ked som neobjektivny

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele