základní část, 26. kolo
10.03.2013 12:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Roda JC - Feyenoord Rotterdam 0:1

Feyenoord potvrdil vynikající formu z posledních týdnů a na půdě Rody vyválčil další nesmírně důležité vítězství. Rozhodně to ale neměl snadné...

Už od samotného počátku se oba celky se snažily hrát aktivně, přesto se čekání na úvodní šanci zápasu pořádně protáhlo. Jako první zahrozil po více jak pětadvaceti minutách hry hostující Ruben Schaken, který výborně obešel bránícího Tamatu, pronikl do domácího vápna, ovšem následně z ostrého úhlu mířil mimo - míč proletěl zhruba metr vedle vzdálenější tyčky Prusovy svatyně.

O pár okamžiků později si už Schaken počínal o poznání lépe, když milimetrově přesným centrem našel hlavu Graziana Pellého, jenž míč uklidil nechytatelně k tyčce 0:1.

Do druhého dějství vletěla Roda pěkně po hlavě. Ze svého úvodního tlaku ale nakonec nic nevytěžila. Byl to naopak Feyenoord, který mohl přidat druhou branku. Ve stoprocentní šanci se ocitl Pellé, ovšem jen těsně nedosáhl na střílený Boëtiusův centr ze strany.

Bez nadsázky lze říci, že první skutečná šance Rody přišla až osmnáct minut před koncem řádné hrací doby, kdy Malki nádherným obloučkem vybídl ke skórování Donalda, ten však v pádu zakončil pár centimetrů vedle tyčky. Obrovské štěstí měl Feyenoord především v samotném závěru utkání, kdy po rohu Fledderuse vykopával míč z brankové čáry stoper Mathijsen. A když pár vteřin před koncem nastavení nastřelil Malki z otočky pouze brankáře Muldera, nebylo o vítězi pochyb.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

šok 1:0

Reagovat
hradec

Roda 1:4 Feyenoord

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele