základní část, 11. kolo
02.11.2012 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Roda JC - ADO Den Haag 0:0

Páteční předehrávka holandské Eredivisie nebyla pro oko diváka nijak pohledná, nicméně oba celky dokázaly získat velice cenný bod. Roda má na kontě deset bodů a zůstává na čtrnáctém místě, i když v domácím prostředí možná chtěla získat více.

V prvním poločase se nic zajímavého nedělo a šancí bylo k vidění poskrovnu, avšak v druhém dějství se hrálo ofenzivněji. Den Haag byl o něco lepší v úvodu druhého dějství, jenže závěrečná čtvrthodina patřila Rodě a hosté díky gólmanovi Robertu Zwinkelsovi získali alespoň bod. V první dvacetiminutovce zápasu oba celky skvěle bránily, a i když se i snažily útočit, do žádné vážnější příležitosti se nedostaly. V polovině úvodního dějství se zrodila největší šance.

Rydell Poepon předvedl skvělou narážečku s Tjarronem Cherym a dostal se sám před gólmana Filipa Kurta, jenže míč mu na poslední chvíli odskočil od kopačky a domácí gólman předvedl skvělý reflexivní zákrok. Poepon byl aktivní i v dalším průběhu a byl na hřišti nejvíce vidět, ovšem převahu hostů nedokázal přetavit v branku. Den Haag byl lepší i po pauze a ihned na začátku druhé půle si vytvořil velkou možnost, do které se dostal Chery.

Ten se ocitl osamocen před Kurtem, jenže prostřelit ho nedokázal. Po hodině hry mohli hosté skórovat ze standardní situace, po rohovém kopu a následné hlavičce Vita Wormgoora předvedl neskutečný zákrok u levé tyčky Kurto. Pak už měla navrch Roda, když Mitchell Donald technicky vystřelil z osmnácti metrů a brankář Robert Zwinkels vytáhl jeho ránu z pod břevna na roh. K jeho zahrání se postavil Amin Affane a poslal míč přímo na hlavu Barta Biemanse, mířil do břevna. V samém závěru se dostal ke střele Biemans, jenže Zwinkelse nepřekonal a na stánku Parkstad Limburg Stadion tak branka nepadla.

Autor: Viktor Sandev / rodajc.nl

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Sotuen

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele