základní část, 9. kolo
20.10.2012 19:45 CET
3 : 2
(0:2)

Reportáž

PSV Eindhoven - Willem II 3:2

Domácí PSV Eindhoven zažilo zajímavé utkání, když nejprve prohrávalo už 0:2, ale nakonec celý zápas otočilo a vyhrálo 3:2.

Utkání začalo vyrovnaně. Na první šanci se čekalo do 16. minuty a byla hned branková. Překvapivě přišla z kopaček hostujícího celku. PSV chybovalo na půlce hřiště, toho využil Tilburg a hosté šli do brejku. První střelu brankář domácích pokryl. Dorážející hlavičku Podevijna však už ne a hosté šli překvapivě do vedení.

Netrvalo navíc dlouho, přišla 23. minuta a Willem II už vedlo o dvě branky. Neskutečná kombinace hned několika hráčů hostí. Akce na jeden ťukec byla rychlá a účinná. Na konci velké kombinace stál Vossebelt a jeho rána byla přesná natolik, že poslala hosty do vedení již o dvě branky.

Domácí zaskočeni nevěděli co dělat. Hosté vyválčili poločasové vedení a na tahu tak byli v druhé půli domácí. Ti začali svůj úkol plnit od 68. minuty. Po rohovém kopu nastal v pokutovém území Tilburgu chaos a nejlépe se zorientoval domácí Strootman. K tomu se odrazil míč tak dobře, že jej stačilo jen doklepnout do branky. To se také domácímu hráči povedlo a stav byl rázem 1:2.

Uplynulo deset minut a v Eindhovenu se začalo od nuly. Jednoduchá akce středem hřiště končí u Strootmana. Ten zpoza pokutového území krásně trefuje prostor u tyče a přesnou ranou srovnává na 2:2.

Utkání se chýlilo ke konci a na hřišti existovalo prakticky jen domácí mužstvo. To se snažilo vstřelit rozdílovou branku, avšak hosté se bránili celkem solidně. Tlak však přinesl ovoce v 83. minutě, když se v brejku objevil Matavž a chytrou střelou poslal PSV do vedení. Matavž navíc svou branku stanovil i konečné skóre 3:2.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

8:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
smazaný uživatel

PSV je rozjeté a v poslední době zlepšili obranu takž typ: 3:0 pro Eindhoven.

Reagovat
smazaný uživatel

Je mi jedno kolik, hlavně ať je to jednička. Nemůžeme ztrácet body..

Reagovat
OVi.77

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/23954_550498778300916_1535048933_n.jpg Majitel tiketu měl asi velkou spotřebu hajzlpapíru dneska

Reagovat
smazaný uživatel

prosím tě kde jsi ten lístek objevil . děkuji za odpověď . Ale vyšlo mu to, fotbal to byl nádhernej

Reagovat
OVi.77

Na FB stránkách Chance, postovali to tam za stavu 0:2, a místní exoti samozřejmě kecy "to mu patří" atd. a pak se dosmáli

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli se vůbec toho obratu dožil.. Mě by po tom gólu na 0:2 asi museli křísit..

Reagovat
OVi.77

Hold to už se nedovíme ale kamarád jednou vsadil na španělsko jak hrálo proti nám kvalifikaci na euro,první zápas za 73k, výhra nějak 100k celých...za stavu kdy plašil vstřelil gol tak jsem ho potkal už v hospodě s flaškou finské a třetím paklem cigaret

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele