základní část, 4. kolo
02.09.2012 14:30 CET
5 : 1
(1:1)

Reportáž

PSV Eindhoven - AZ Alkmaar 5:1

Vyrovnané utkání sliboval duel mezi PSV a přijíždějícím AZ Alkmaar. Brzké vyloučení Reijnena však dalo PSV velkou výhodu, která zapříčinila debakl 5:1.

Začátek utkání vypadal lépe pro hostující celek. Ovšem v 8. minutě přišla druhá žlutá karta v krátkém sledu pro Reijnena a PSV získalo možnost hrát dlouhou dobu v přesile. Tu PSV zanedlouho využilo. V 11. minutě nacentroval Lens přesný centr na volného Matavže, který hlavou šikovně zakončil a poslal PSV do vedení.

AZ však nesložilo zbraně a začalo útočit. Netrvalo dlouho a přišlo dokonce vyrovnání. V běžící 28. minutě se uvolnil Maher. Ten si potáhl míč do středu hřiště a parádní střelou na vzdálenou tyč nedal brankáři PSV žádnou šanci - 1:1. Tím však první poločas prakticky skončil.

Druhý poločas začali domácí aktivně. Hned v 58. minutě se v dobré příležitosti objevil Mark van Bommel, který si výborně naběhl na přihrávku Strootmana. Van Bommel pumelicí na zadní tyč nedal brankáři šanci a přízemní projektil stanovil vedení PSV. Netrvalo však dlouho a pro Eindhoven to bylo ještě veselejší. Na rohový kop si skvěle naskočil Marcelo a už to bylo 3:1.

Závěr utkání stejně jako celý druhý poločas patřil domácím. V 83. minutě centr Hutchinsona našel osamoceného Matavže a ten svou druhou brankou dal výsledku exhibiční podobu. O pouhých sedm minut později bylo dokonáno. Hutchinson na hranici pokutového území ukořistil míč, potáhl si ho a přesnou střelou stanovil konečný výsledek 5:1.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

to si povime

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám v pohodové vítězství nad AZ v domácím prostředí (po delší době) 3:1 by bylo fajn

Reagovat
Veselac

over 2,5

Reagovat
smazaný uživatel

biggpee: tak ses skoro trefil no omlouvám se

Reagovat
Zajda

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ty skoro taky, chybel ti jen jeden gol hostu a o 4 goly domacich min

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele