základní část, 27. kolo
15.03.2013 20:00 CET
3 : 2
(2:2)

Reportáž

PEC Zwolle - Roda JC 3:2

Zwolle dokázalo navázat na nedávné vydařené výsledky z domácí půdy a nepříjemnou Rodu udolalo po velkém boji 3:2.

Už od úvodních minut bylo patrné, že se dnes diváci nudit nebudou. Oba celky vletěly do utkání pěkně po hlavně. Jako první udeřila hostující Roda, kterou poslal do vedení kapitán Sanharib Malki. Syrský forvard obdržel vynikající přihrávku od Huppertse a bez problémů uklidil míč do prázdné brány - 0:1.

Zwolle dokázalo na nepříznivý stav okamžitě odpovědět - nečekanou střelou z ostrého úhlu se prosadil Bart van Hintum - 1:1. Následně domácí fotbalisté přebrali otěže zápasu pod svou kontrolu a několikrát dokázali obraně Rody zle zatopit. Vytouženého druhého gólu se ovšem dočkali až po více jak půlhodině hry, kdy Mokhtarova střela skončila překvapivě za zády Pruse - 2:1.

Roda se ale nesesypala a po pouhých třech minutách vyrovnala. Bonevacia rozehrál standardní situaci, na zadní tyči našel špatně střeženého Barta Biemanse, který nadvakrát překonal gólmana Boera - 2:2.

Ve druhém dějství se hra uklidnila a vyrovnala. Dlouhou dobu to pak vypadalo, že oběma celkům nerozhodný stav vyhovuje, v 73. minutě se ale přesto Zwolle prosadilo ještě jednou. Denni Avdić napřáhl zpoza šestnáctky a jeho tečovaná střela přeletěla bezmocného Pruse a zaplula do sítě - 3:2. Roda se v samotném závěru zmohla na odpor, vyrovnat už ale nedokázala.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele