základní část, 22. kolo
10.02.2013 16:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

PEC Zwolle - FC Twente 1:1

Twente zajíždělo ke svému utkání na půdu nováčka ze Zwolle a ukázalo se, že Enschede se momentálně spíše trápí. PEC na domácí půdě uhrálo cennou remízu 1:1.

Utkání začali hosté ve velkém stylu. Hned od úvodních minut totiž Twente tlačilo na pilu a bylo jen otázkou času, kdy Enschede půjde do vedení. Ten okamžik přišel v 11. minutě, ve které si na vysoký míč naskočil Janssen a šikovně posunul míč na nohy Tadiče. Ten již věděl, co dělat, a nezaváhal - 0:1.

Utkání však postupem času vychladlo a tím i první poločas. Ten druhý však tačal velmi ostře. V 53. minutě se totiž dostal do pokutového území Gravenbeek. Jeho průnik však skončil nedovoleným zákrokem jednoho z obránců hostí, rozhodčí však zůstal chladný a penalta se nepískala.

Zwolle začínalo zlobit a Twente nenacházelo recept, jak na skvěle bránící Zwolle nalézt recept a pojistit si tak vedení. S blížícím se koncem to bylo však Zwolle, které úřadovalo. Poslední desetiminutovka přinesla hned zpočátku zlomový okamžik. V běžící 81. minutě totiž fauloval hostující Janssen útočícího Avdiče a rozhodčí k radosti domácím odpískal pokutový kop. K tomu se postavil sám poškozený Avdič a přesnou ranou stanovil konečný výsledek 1:1.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele