základní část, 19. kolo
19.01.2013 19:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

NAC Breda - VVV Venlo 1:0

Fotbalisté Bredy dokázali na vlastním stánku vybojovat tři body, i když podle průběhu by utkání určitě spíše slušela remíza. Díky brance v poslední minutě utkání se Venlo propadlo se ziskem patnácti bodů na sedmnácté místo a určitě ho to může mrzet. Naopak Breda poskočila na patnáctou příčku se sedmnácti body.

Ve velice klidném utkání nebylo k vidění příliš zajímavých situací a na obou výběrech bylo vidět, že ani jeden z nich ještě není zcela rozehraný. Přitom hosté mohli jít do vedení už po necelé čtvrthodině hry, kdy po obrovské hrubce domácí obrany musel faulovat brankář Jelle ten Rouwelaar, dostal za tento zákrok žlutou kartu a navíc se kopala penalta. Nicméně hvězda utkání ten Rouwelaar následně vychytal brilantním zákrokem Otsua.

Poté byli hosté lehce otřesení tímto momentem a domácí začali přebírat otěže zápasu. Po půlhodině hry se dostal do velké možnosti Buijs, ovšem brankář Niki Mäenpää předvedl skvělý zákrok. V závěru navíc domácí stále tlačili a Venlo si málem dalo dvě vlastní branky, se štěstím se však skóre do konce poločasu neměnilo. Po změně stran nechtěly oba celky udělat chybu a vypadalo to, že se nakonec skóre měnit nebude.

Breda ale byla přeci jen o něco aktivnější. Do dobré pozice se v polovině druhého poločasu dostal Anouar Hadouir, jenže z dvaceti metrů mířil těsně nad. Radost na stadionu vybuchla v samém závěru utkání. Po přímém volném kopu z dvaceti metrů se nejvýše do vzduchu vyšplhal Eric Botteghin a hlavou konečně rozvlnil síť. Venlo už nemělo čas na srovnání, proto odjíždí z Bredy s prázdnou.

Autor: Viktor Sandev / nac.nl

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

ze by dalsi zapas 0:0, alebo Breda vyhra 2:0 ???

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele